Cozonac de carne bavarez

Cozonac de carne bavarez

3.3 4 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
12 felii

Zutaten

Amestecul de condimente bavareze
  • boabe de muștar
    2 lingurițe
  • semințe de fenicul, uscate
    2 lingurițe
  • boabe de coriandru
    1 ½ lingură
  • rozmarin uscat, mărunțit
    2 lingurițe
  • oregano uscat
    2 linguri
  • sare de mare
    100 g
  • roșii uscate la soare
    30 g
  • fulgi de usturoi
    2 lingurițe
  • piper cayenne, măcinat după gust
    1 priză
  • boia de ardei
    2 lingurițe
Cozonacul de carne (Leberkäse)
  • ulei de măsline extravirgin pentru a uns
  • fleică de porc, fără os și fără șoric tăiată bucăți (3 cm)
    200 g
  • cuburi de gheață
    80 g
  • ceapă galbenă
    30 g
  • carne tocată de porc
    300 g
  • apă minerală carbogazoasă
    70 g

Nährwerte pro 1 felie

Kalorien 67.1 kcal / 282 kJ
Protein 4 g
Fett 4.9 g
Kohlenhydrate 1.4 g
Ballaststoff 1.4 g
Gesättigte Fettsäuren 1.4 g
Natrium 3112.1 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen