Geräte und Zubehör
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
2 portions
Zutaten
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip), reserving the pod for later use1
Poached Pears
-
red wine fruity and light720 g
-
golden caster sugar100 g
-
honey1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon sticks halved2
-
cloves3
-
Conference pears peeled2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
96 mg
Protein
11 g
Kalorien
3818 kJ /
913 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
7.6 g
Gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
127 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Calendar 2022
12 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pickled Grated Carrots
45 min
Tartare Sauce
10 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
45 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Apple Pâtes de Fruits
6 godz. 15 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Peach Melba
35 min
Chocolate Chilli Ice Cream
13 godz. 15 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45 min