Kompatible Versionen
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chipotle Mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 3 tsp chilli paste (chipotle)
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lime juice (approx. ½ lime)
- 1 pinch sea salt, to taste
Croquettes
- 500 g water
- 5 large eggs
- 2 corn on the cob (approx. 180 g)
-
100
g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
oder 100 g vintage Cheddar cheese, cut into pieces (3 cm) - 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil, plus extra for frying (approx. 250 - 300 g)
- 30 g brown onion, cut into pieces
-
1
fresh jalapeño chilli, deseeded if preferred and cut into halves
oder 2 - 3 Tbsp pickled jalapeño chillies, drained - 90 g plain flour
- 400 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 300 g breadcrumbs
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Kalorien
- 1141 kJ / 272 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Kohlenhydrate
- 10.8 g
- Fett
- 23.5 g
- Ballaststoff
- 1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Fresh Pasta Dough
1h
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5hod. 15min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4h 30min
Peppercorn Sauce
30 min