Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g ulei vegetal
- 1 ceapă, tăiată clini
- 400 g escalop de curcan, tăiat fâșii (3 cm x 1 cm)
- 250 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- sare pentru sărat apa de fiert tăițeii
- apă pentru fiert tăițeii
-
½
linguriță concentrat pastă de pui
oder ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 200 g smântână
- 2 lingurițe muștar
-
500
g tăiței cu ou tip Spätzle, proaspeți
oder 500 g paste proaspete - 15 g amidon de porumb
- ½ linguriță piper măcinat
- ½ legătură cepșoară, tăiată fin
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2521 kJ / 600 kcal
- Protein
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 40 g
- Fett
- 32 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 15 g
- Ballaststoff
- 1.8 g
- Natrium
- 773 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fusilli cu pui și ciuperci
40 Min
Paste cu pui, cu sos BBQ dulce
40 Min
Pui cu sos cremos de boia
40 Min
Gnocchi cu carne de porc, roșii și dovlecei
35 Min
Budincă din griș
20 Min
Lasagne cu pui și ciuperci
1h 55min
Mușchi de vită în pachețele de bacon
50 Min
Pilaf aromat cu pui
1小时 20 分钟
Fâșii de vițel cu cartofi
2h 50min
Pui cu lămâie și usturoi
30 Min
Pui cu boia și sos de smântână
1h 15min
Piept de pui pizzaiola
55min