Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g unt, plus pentru uns tava de brioșe
- făină, pentru tapetat tava și pudrat suprafața de lucru
- 10 g ulei vegetal (de ex. ulei de floarea soarelui sau de rapiță)
- 500 g andive, tăiate bucăți
- 20 g oțet alb balsamic
- 10 g apă
- 2 prize sare, sau după gust
- 2 prize piper măcinat, sau după gust
- 2 porții aluat pentru foitaj (vezi recomandarea)
- 120 g Gorgonzola, tăiată în 6 bucăți
- 1 ou bătut
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2815 kJ / 678 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Kohlenhydrate
- 40.5 g
- Fett
- 51 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32.5 g
- Ballaststoff
- 2.8 g
- Natrium
- 591.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fursecuri cu lămâie
1 Std. 45 Min
Mousse de ciocolată și portocală
2 Std. 20 Min
Melci cu mac
2h 30 phút
Tartă italiană cu gem
2h 35min
Ciabattine
3h 30min
Jeleuri cu vin spumant
2h 30 phút
Pizza fără gluten,cu ierburi aromate
Keine Bewertungen
Sorbet de litchi cu vodcă
Keine Bewertungen
Tort ”Înțepătură de albine”
6 godz. 50 min
Cocktail cu espresso
15 min
Ouă cu sos cu ierburi aromatice și biscuiți de Paște
Keine Bewertungen
Saleuri cu șuncă și ierburi
30 dk