Geräte und Zubehör
Korean beef bulgogi (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1411.3 mg
Protein
30.1 g
Kalorien
1811.5 kJ /
433 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pad kra pow
45 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 Std. 25 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 Std. 50 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min