Geräte und Zubehör
Korean beef bulgogi (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1411.3 mg
Protein
30.1 g
Kalorien
1811.5 kJ /
433 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pad kra pow
45 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 Min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 Std. 20 Min
Korean Beef Bowl
1 Std.
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 Std. 35 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 Min