Geräte und Zubehör
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Std.
8 portions
Zutaten
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
390.7 mg
Protein
14.1 g
Kalorien
2284.5 kJ /
546 kcal
Fett
36.8 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
19.2 g
Kohlenhydrate
41.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cold Cravings
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Caramel toffees
Keine Bewertungen
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Keine Bewertungen
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 Std. 50 Min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Keine Bewertungen
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9 Std.
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 Min
French Toast
Keine Bewertungen
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 Std. 15 Min