Geräte und Zubehör
Pike perch fillets with fresh corn polenta
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
400 g trout fillets, skin on, (4 fillets, 1 cm thick)pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick),400 g
-
2 anchovy fillets, in oil, drainedfish sauce (20 g)1 ½ tbsp
-
20 g extra virgin olive oiltoasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange, preferably organic zest and juice1
-
water500 g
-
600 - 700 g canned sweetcorn kernels, drainedfresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables cut in slices (5 mm), or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
26 g
Kalorien
1461 kJ /
350 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
7.6 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 Min
Spiralized Fruit Yogurt
Keine Bewertungen
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 Std.
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Quinoa biscuits
1 Std.
Calamares a la Americana
50 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1 Std. 25 Min
Ratatouille
40 Min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3 Std.