Geräte und Zubehör
Bulghur and lentil soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste40 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 tbsp
-
rice30 g
-
bulghur20 g
-
sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
2991.7 mg
Protein
57.4 g
Kalorien
4964 kJ /
1186.4 kcal
Fett
27.7 g
Ballaststoff
29.4 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
187.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Italian "Baked" Beans
1 Std. 15 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Grilled eggplant dip
2 Std.
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Vegetable harrira soup
45 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Mint lemonade
5 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.