Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Crema de brânză cu caviar
- 2 foi de gelatină
- apă, pentru înmuiat gelatina
- 50 g vin alb
- 300 g cremă de brânză
- 15 g caviar
- ½ legătură cepșoară, tăiată fin
Salata și asamblarea
- 8 felii pâine albă
- 20 g ulei de măsline
- ½ linguriță muștar de Dijon
- ½ linguriță sare de mare
- ½ linguriță zahăr
- 10 g oțet din cidru de mere
- 10 g zeamă de portocală
- 150 g ridichi de lună, feliate (5 mm)
- 20 g creson de grădină
- 10 g caviar
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1918 kJ / 459 kcal
- Protein
- 16 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Fett
- 30 g
- Ballaststoff
- 2.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ecler cu vanilie, cu cafea și cu ciocolată
1 Std. 15 Min
Ciuperci murate
6 godz. 30 min
Miel cu legume, la aburi
1h 30min
Cremă de brânză cu ridichi
5 min
Salsa verde
10 min
Profiterol
2 godz.
Punch mexican cu rozmarin
Keine Bewertungen
Vin spumant cu lămâie
Keine Bewertungen
Mini tarte cu ciuperci și quinoa cu ulei de trufe
1 godz. 35 min
Pateu în crustă (Spania)
10h
Pere cu brânză și miere
15min
Salată de icre
15min