Geräte und Zubehör
Cheesecake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
24 portions
Zutaten
Cheesecake base
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
white sugar30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
eggs separated5
-
quark (see Tips)1000 g
-
white sugar350 g
-
cornflour80 g
-
milk650 g
-
vegetable oil120 g
-
sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
325.7 mg
Protein
8 g
Kalorien
1209.2 kJ /
289 kcal
Fett
15.7 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Kohlenhydrate
29.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Honeycomb Toffee
Keine Bewertungen
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 Std.
Banana bread
1 Std. 40 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
Rice pudding
50 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Keftedes (meatballs)
2 Std. 30 Min
Pineapple curd (TM6)
20 Min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Strawberry jelly slice
2 Std. 40 Min
American-style pancakes
45 Min