Aussie meat pies
TM6 TM5

Aussie meat pies

4.3 (98 Bewertungen)

Zutaten

Shortcrust pastry

  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 100 g butter, cut into pieces, chilled
  • ¼ tsp salt
  • 50 - 60 g chilled water

Iced puff pastry

  • 90 g ice cubes
  • 180 g unsalted butter, cut into pieces, frozen
  • 200 g plain flour
  • 1 ½ tsp salt

Pie filling

  • butter, for greasing
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 tbsp cornflour
  • 500 g beef fillet, cut into pieces (2 cm)
  • 2 tbsp Worcestershire sauce
  • 2 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp VEGEMITE®
  • 100 - 120 g button mushrooms, cut into thin slices
  • ½ tsp ground black pepper, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
3277.6 kJ / 780.4 kcal
Protein
28.3 g
Kohlenhydrate
55.1 g
Fett
49.5 g
Gesättigte Fettsäuren
27.7 g
Ballaststoff
3.2 g
Natrium
1385.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte