
Geräte und Zubehör
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
12 pieces
Zutaten
Starter Dough
-
milk80 g
-
fresh yeast crumbled10 g
-
caster sugar1 tsp
-
strong white bread flour130 g
-
water, warm for soaking
Dough
-
caster sugar120 g
-
lemon preferably organic, zest only, without white pith1
-
orange preferably organic, zest only, without white pith1
-
milk60 g
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing70 g
-
medium eggs2
-
fresh yeast crumbled20 g
-
orange blossom water (see tip)30 g
-
strong white bread flour450 g
-
fine sea salt1 pinch
Assembly
-
medium egg beaten1
-
mixed candied fruit to taste100 - 150 g
-
flaked almonds30 g
-
caster sugar (moistened with a few drops of water)50 g
Nährwerte pro 1 piece
Kalorien
303 kcal /
1268 kJ
Protein
8.03 g
Fett
7.58 g
Kohlenhydrate
50.72 g
Ballaststoff
1.87 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland