Geräte und Zubehör
Pierogi met vlees
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
20.3 g
Kalorien
2006 kJ /
479 kcal
Fett
12.1 g
Ballaststoff
3.1 g
Kohlenhydrate
74.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Caipirinha van mango
5 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Zeevruchtensoep
30 Min