Geräte und Zubehör
Gebakken buns
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
20 stuks
Zutaten
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
124 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
640.4 kJ /
153.2 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Sojabolognese
40 Min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min