Geräte und Zubehör
Volkoren pitabrood
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
2 stuks
Zutaten
-
water en 2 tl extra om met het ei op te kloppen350 g
-
gedroogde gist10 g
-
honing1 tl
-
volkoren tarwebloem350 g
-
witte bloem150 g
-
zout naar eigen smaak1 ¼ tl
-
witte bloem om te bestuiven
-
eierdooier1
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
19 g
Kalorien
2209 kJ /
528 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
13 g
Kohlenhydrate
101.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Wit Brood
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min