Geräte und Zubehör
Victoria biscuit gebak
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
10 porties
Zutaten
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optional)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
4.1 g
Kalorien
1683 kJ /
402 kcal
Fett
25.5 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Drie soorten melk cake
2 Std.
Appelmuffins
40 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen