Geräte und Zubehör
Shortbread karamel gezouten boter
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
36 stuks
Zutaten
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
1 g
Kalorien
624 kJ /
149 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
0.8 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Lang rijzende pizza
Keine Bewertungen
Soezendeeg
2 Std.
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Yoghurtijs met mango
12 Std.
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min