Geräte und Zubehör
Tarte Tatin
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 porties
Zutaten
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
11 mg
Protein
3 g
Kalorien
1522 kJ /
364 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
28 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Sunrise smoothie
10 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min