Geräte und Zubehör
Brioche
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std.
16 sneetjes
Zutaten
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
5 g
Kalorien
836 kJ /
200 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Coconut Dream
10 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Amandelpasta
1 Std. 10 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Roggebroodjes
12 Std.