Geräte und Zubehör
Flammekuchen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portie
Zutaten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6.5 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Gekruide lamstaart
40 Min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
BBQ-saus
20 Min