Geräte und Zubehör
Flammekuchen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portie
Zutaten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6.5 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Snel vruchtenijs
10 Min
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen