Geräte und Zubehör
Pavlova-toren met gemengde bessen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
90.4 mg
Protein
4 g
Kalorien
1451 kJ /
345 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Tarte Tatin
2 Std.
Pisco sour
10 Min
Chocoladetaart met Pistache
4 Std. 45 Min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min