Kompatible Versionen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Meergranenpizza
- 465 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl bruine suiker
- 350 g meergranenbloem
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 theelepel zout, en iets meer om te bestrooien
- 20 g citroensap
- 200 g tomaten passata
- gedroogde oregano, om te bestrooien
- 250 g brie kaas, in plakjes
- 80 g Serranoham, in plakjes
- 50 g vijgen confituur
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Kalorien
- 1831.2 kJ / 437.7 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Kohlenhydrate
- 54.3 g
- Fett
- 15.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8 g
- Ballaststoff
- 2.5 g
- Natrium
- 636.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Minipizza’s
1h 20min
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Italiaanse brunch
1h 30min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Keine Bewertungen
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min