Geräte und Zubehör
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 35 Min
6 stuks
Zutaten
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
636.7 mg
Protein
19.3 g
Kalorien
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Fett
15.7 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
54.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Havertaart
Keine Bewertungen
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min
Karameltaart
3 Std. 50 Min