Geräte und Zubehör
Japanese ramen noodle soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
boneless pork belly, rind on scored400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
Chicken stock paste (see Tip)3 tsp
-
Chinese black vinegar1 tsp
-
piece fresh ginger cut into slices (3 mm)2 cm
-
miso paste50 g
-
eggs2
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
dried ramen noodles270 g
-
nori sheet torn into 4 pieces1
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1249.3 mg
Protein
31.5 g
Kalorien
1860.2 kJ /
442.9 kcal
Fett
23.9 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
24.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min