Geräte und Zubehör
Sushi donuts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 pieces
Zutaten
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 pieces
Natrium
3635.7 mg
Protein
45 g
Kalorien
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Fett
59.5 g
Ballaststoff
16 g
Gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Kohlenhydrate
238.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Thai Chicken Tartlets
50 Min
Mapo tofu
30 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Keine Bewertungen
Barley malt powder
97 Std. 40 Min
Blood Orange Margarita
15 Min
Stir Fried Potato Shreds
20 Min
Apple Tart (TM6)
Keine Bewertungen
Melon Seed Horchata
10 Min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 Std.
Braised Beef Stew with Radish
2 Std. 25 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min