Geräte und Zubehör
Sushi donuts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 pieces
Zutaten
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 pieces
Natrium
3635.7 mg
Protein
45 g
Kalorien
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Fett
59.5 g
Ballaststoff
16 g
Gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Kohlenhydrate
238.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 Std. 40 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Pumpkin Chai Latte
Keine Bewertungen
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1 Std. 5 Min
Alpine macaroni with apple sauce
45 Min
Strawberry ice cream bars
12 Std. 15 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 Std.
Mango and cayenne juice
15 Min