Geräte und Zubehör
VEGEMITE® and cheese butter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
150 g
Zutaten
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
butter (see Tips)120 g
-
VEGEMITE®2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 150 g
Natrium
561.8 mg
Protein
11.1 g
Kalorien
4202.4 kJ /
1004.4 kcal
Fett
107.6 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
67.5 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Butter it up!
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 Min
Fajita seasoning
5 Min
Beef fajitas
30 Min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Taco seasoning
5 Min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Rustic beef tarts
1 Std.
Filo spinach slice
55 Min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min
Sloppy Joes with slaw
40 Min