![Korean bao beef sliders Korean bao beef sliders](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e8ad5d3c-6103-4e2c-9759-e7c199c5267f/Derivates/0395db3d-c226-42df-8402-07ae5788e303.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Bao buns
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 220 g milk
- 70 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 ½ tsp baking powder
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 1 pinch sea salt
Patties
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g beef mince
- 250 g pork mince
- 40 g breadcrumbs
- 2 egg yolks
- 20 g soy sauce
- 20 g chilli paste
- 10 g sesame oil
- 10 g brown sugar
- ¼ tsp ground ginger
- 3 pinches ground black pepper
Spicy coleslaw
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 1 capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 150 g Chinese cabbage (wombok), shredded
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- ¼ tsp Sriracha® sauce (optional - see Tips)
- 1 ½ tsp black sesame seeds
- 1 ½ tsp white sesame seeds
Assembly
- 500 g boiling water
- vegetable oil, to shallow fry
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3228.5 kJ / 768.7 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Kohlenhydrate
- 75.2 g
- Fett
- 38.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7.6 g
- Ballaststoff
- 5.6 g
- Natrium
- 414.7 mg
Alternative Rezepte
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Meatball subs
55 Min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27sa 20 dk
Korean fried chicken
4 godz.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Smash burger taco
40 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min