Kompatible Versionen
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Suya Spice Oil Marinade
- 50 g roasted peanuts, unsalted
- 1 tsp ground black pepper
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp chilli powder
- 1 Tbsp garlic powder
- 1 Tbsp vegetable stock powder
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp curry powder
- 1 tsp salt
- 50 g vegetable oil
Fish, Rice and Salad
-
2
gilt-head bream, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in total
oder 1200 g white fish fillets, skin on or skinless - 2 sprigs fresh rosemary
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 200 g long grain rice (e.g. basmati rice)
- 100 g onions, quartered, sliced (approx. 5 mm)
- 400 g tomatoes, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 1 fresh jalapeño chilli, sliced (approx. 2 mm) (optional)
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp lime juice
-
3
Tbsp fresh coriander leaves
oder 3 Tbsp fresh parsley leaves
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2527 kJ / 604 kcal
- Protein
- 48 g
- Kohlenhydrate
- 53 g
- Fett
- 22 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2.7 g
- Ballaststoff
- 4.6 g
- Natrium
- 1910 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken with Peppers and Rice
1h
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 Min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Sicilian Prawn Salad
40min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Grisons Barley Soup
55 Min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 Std.
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min