Geräte und Zubehör
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
potatoes35 oz
-
ground meat (pork, chicken or mixed meats), crumbled35 oz
-
yellow onions quartered5 oz
-
large eggs3
-
olive oil2 tbsp
-
vinegar1 tbsp
-
fresh parsley, leaves only (approx. 25 sprigs)1 oz
-
salt1 tsp
-
fresh ground pepper1 pinch
-
bread crumbs2 oz
-
dried mint (optional)1 tsp
-
vegetable oil to fry
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
468.8 mg
Protein
27.6 g
Kalorien
2034.6 kJ /
486.3 kcal
Fett
31.1 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Kohlenhydrate
22.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
16 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 Std. 50 Min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
French Herb Cream Cheese
48 Std.
Grisons Barley Soup
55 Min
Orange coloured eggs
Keine Bewertungen
Crown Roast of Lamb
1 Std. 40 Min
Asian-Style Sautéed Rice
35 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min
Roast Potatoes (Betty)
1 Std. 15 Min