Geräte und Zubehör
Små sandwiches med oksekød, rødbedechutney og peberrod
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 stykker
Zutaten
Rødbedechutney
-
kogte rødbeder skrællede, skåret i stykker (3 cm)400 g
-
rødløg opdelt100 g
-
æbler skrællede, udkernede og delt i kvarte180 g
-
brun farin200 g
-
rødvinseddike100 g
-
balsamico120 g
Peberrodscreme
-
creme fraiche 38 %60 g
-
mayonnaise50 g
-
peberrod½ spsk
-
havsalt¼ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
boller12
-
oksekød6 skiver
-
rucola50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stykke
Protein
7 g
Kalorien
793 kJ /
188 kcal
Fett
7 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tetid
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Keine Bewertungen
Blomkålsnuggets med ajvar
Keine Bewertungen
Banh bao (dampede bao med fyld)
Keine Bewertungen
Cha gio (forårsruller)
Keine Bewertungen
Caprese-wraps (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Müslibarer med tørret frugt og chokolade (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Granolabarer med kanel og kirsebær (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Keine Bewertungen
Mini pizzaer
Keine Bewertungen
Boller med pizzafyld
Keine Bewertungen
Madlommer
Keine Bewertungen
Power muffins
Keine Bewertungen