Geräte und Zubehör
Horror punch
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
10 glazen
Zutaten
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Protein
1 g
Kalorien
428 kJ /
102 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
1.3 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Brioche
5 Std.
Gekruide noten
45 Min
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Amandelpap
10 Min