Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ demet maydanoz, sadece yaprakları
- 800 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 2 - 3 havuç, küçük boy (yakl.200 g), enlemesine 2-3 parçaya bölünmüş
- 150 g bezelye, taze ya da dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1190 g su
- 2 ½ tk tuz
- 1 tk karabiber, ekstra 1-2 tutam karabiber
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 50 g un
-
50
g beyaz şarap
oder 50 g su - 100 g krema
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 24 g
- Kohlenhydrate
- 18 g
- Fett
- 30 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sebzeli Tavuk
45 min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Karnıyarık
1 godz.
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Keine Bewertungen
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Vejetaryen Pizza
Keine Bewertungen
Kereviz Remoulade
Keine Bewertungen
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2h 10 min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Keine Bewertungen
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 godz. 15 min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Keine Bewertungen
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1 godz. 15 min