Geräte und Zubehör
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
1 porsiyon
Zutaten
-
fındık110 g
-
havuç dilimlenmiş (1-2 cm)110 g
-
kuru kayısı100 g
-
Hindistan cevizi tozu etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu60 g
-
tarçın½ tk
-
fıstık ezmesi50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
113.7 mg
Protein
35 g
Kalorien
7004.9 kJ /
1674.2 kcal
Fett
132.8 g
Ballaststoff
36.4 g
Gesättigte Fettsäuren
44.7 g
Kohlenhydrate
117 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45 Min
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Bircher Müsli
12 Std. 10 Min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 Min
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40 Min
Kayısı Topu
20 Min
Bardak Tatlısı
8 Std. 15 Min
Glütensiz Fırın Mücver
50 Min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3 Std. 25 Min
Patatesli Pratik Ekmek
12 Std.
Hurmalı Yulaf Lapası
15 Min
Mozaik Pasta
2 Std. 15 Min