Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g bacon afumat, felii
- 3 fire frunze de pătrunjel proaspăt
- 450 g carne tocată de porc
- 300 g carne tocată de pui
- 150 g smântână lichidă, min. 30% grăsime
- 1 lingură ketchup
- 40 g brandy
- ½ linguriță sare
- 1 - 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- 30 g fistic sărat, fără coajă
- 40 g vișine
- 200 g fileuri de piept de rață, afumate, feliate (aprox.1-2 mm)
- 250 g ardei roșii copți, conservați
- 200 g piept de pui file, fără piele, tăiat felii (aprox. 5 mm)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Kohlenhydrate
- 4.1 g
- Fett
- 32.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.2 g
- Ballaststoff
- 0.9 g
- Natrium
- 401 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Piure de cartofi și legume
40min
Prăjitură cu ciocolată și cremă de fistic
25h 20min
Cremă de brânză cu ridichi
5 Min
Ruladă de carne umplută cu spanac și brânză
1 Std. 15 Min
Molè de fasole neagră (Chilli cu fasole neagră și ciocolată)
Keine Bewertungen
Unt cu kimchi
Keine Bewertungen
Heringi ucraineni dreși
1h
Bavareză de sparanghel
Keine Bewertungen
Dressing cu portocală și curry
Keine Bewertungen
Tartă cu praz și jambon
1h 55 min
Pateu din ficat de pui cu coniac
3h 25min
Pate de ficat cu Riesling
3 Std.