Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer

Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer

5.0 1 Bewertung
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
6 portioner

Zutaten

  • palsternackor skalade, halverade på längden (eller i kvartar om de är stora)
    300 g
  • vitlöksklyftor med skal
    6
  • solrosolja
    1 msk
  • färsk persilja
    5 g
  • färsk salvia
    5 g
  • konserverade kikärtor sköljda och avrunna (1 frp à 400 g)
    240 g
  • kokta kastanjer, skalade
    75 g
  • vegansk färskost
    80 g
  • kokosyoghurt vegansk
    80 g
  • malen spiskummin
    ½ tsk
  • saft av citron efter smak
    1 - 2 tsk
  • havssalt efter smak
  • malen svartpeppar efter smak

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 126 mg
Protein 4 g
Kalorien 677 kJ / 162 kcal
Fett 9 g
Gesättigte Fettsäuren 5 g
Kohlenhydrate 15 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen