Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Beef Wellington
- 795 g ossenhaas (2 stuks - 397,5 g / stuk)
- 100 g extra vergine olijfolie
- 60 g mosterd
- 2 teentjes knoflook, geschild
- 45 g sjalot, in stukken
- 395 g verse bruine paddenstoelen
- 200 g verse champignons de Paris
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 8 sneetjes Parma ham (± 100 g)
- 85 g pâté, verzacht
- 2 vellen bladerdeeg
- 2 eierdooiers, losgeklopt
- 1 tl fleur de sel
Saus
- 30 g olijfolie
- 30 g boter
- 200 g ossenhaas, filet mignon stuk, in stukken (4 cm)
- 12 zwarte peperkorrels
- 1 gedroogd laurierblad
- 3 takjes verse tijm, enkel de bladeren, en iets meer om af te werken
- 2 tl rode wijnazijn
- 755 g rode wijn, bv. Merlot of Cabernet
-
500
g runderbouillon
oder 500 g water plus 1 tl runderbouillonconcentraat - ½ tl zout
- 2 el maïzena (zetmeel)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3012 kJ / 720 kcal
- Protein
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 17 g
- Fett
- 49 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 15 g
- Ballaststoff
- 3 g
- Natrium
- 1510 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Ovengebakken groentechips
Keine Bewertungen
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Peren in rode wijn
5 godz.
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Vitello tonnato
13 Std.