Geräte und Zubehör
Tumis Buncis
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
1 Totale recept
Zutaten
-
water250 g
-
verse sperziebonen in kleine stukjes gesneden (5 cm)300 g
-
40 g olijfoliearachideolie40 g
-
gember, vers10 g
-
galangal (Thaise gember), verse wortel (optional)10 g
-
sjalotten100 g
-
knoflookteentje1
-
lange rode chilipeper in stukken, zaadlijst verwijderd1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Natrium
6 mg
Protein
7 g
Kalorien
1213 kJ /
291 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
5.7 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indonesische Rijsttafel
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Zeevruchtensoep
30 Min
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen