Geräte und Zubehör
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
8 stuks
Zutaten
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
454.8 mg
Protein
13.3 g
Kalorien
1536 kJ /
367.1 kcal
Fett
17.8 g
Ballaststoff
5.3 g
Gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
41.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Popeye's power bowl met bramen
Keine Bewertungen
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min