Geräte und Zubehör
Butternut 'Mac & Cheese'
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
Macadamia-crumble
-
macadamia noten1 el
-
brood naar keuze2 sneetjes
-
verse tijmblaadjes2 takjes
Romige butternutsaus en pasta
-
butternut pompoen geschild, in stukken (ong. 2-3 cm)300 g
-
ui (ong. 180 g), in vier gesneden1
-
teentjes knoflook2
-
huisgemaakte bouillonpasta (zie tips)2 tl
-
water700 g
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
citroensap1 el
-
droge pasta type macaroni (ei-vrij)250 g
-
bevroren doperwten150 g
-
broccoli in roosjes (ong. 2 cm)150 g
-
bevroren maïskorrels150 g
-
vegan kaas (Parmezaan), als garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
20.3 g
Kalorien
1794.2 kJ /
427.2 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoff
16 g
Kohlenhydrate
61.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Rucola taart
Keine Bewertungen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Gnocchi Tricolore
35 Min
Azteca taart
1 Std.
Noten bolognese
35 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min