Geräte und Zubehör
Spaghettinestjes met linzenballen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
10 porties
Zutaten
-
lente-uien in stukken (3 cm)150 g
-
selder in stukken (3 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
olijfolie50 g
-
rode splitlinzen300 g
-
water3530 g
-
tomatenpuree60 g
-
zout en iets meer om te koken2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eieren3
-
paneermeel200 g
-
bloem om te bewerken
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
witte balsamico azijn20 g
-
suiker2 tl
-
crème fraîche50 g
-
spaghettini500 g
-
rode paprika in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)60 g
-
ontpitte zwarte olijven in kleine stukken2 - 3
-
verse peterselie als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
566.9 mg
Protein
19.5 g
Kalorien
1989.4 kJ /
475.5 kcal
Fett
9.7 g
Ballaststoff
8.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
78.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentepannenkoekjes
20 Min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Vegan jus
40 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Harde pistachekoekjes
45 Min
Glühwein
15 Min