Geräte und Zubehör
Boemkool buffalo hapjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9.9 g
Kalorien
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Fett
27.2 g
Ballaststoff
8.8 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Chilli con carne
35 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Bananenbrood
1 Std. 50 Min