Geräte und Zubehör
Boemkool buffalo hapjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9.9 g
Kalorien
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Fett
27.2 g
Ballaststoff
8.8 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Keine Bewertungen
Virgin passievrucht mojito
10 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min