Geräte und Zubehör
Pindakoekjes met chocolate-chip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
20 stuks
Zutaten
-
lijnzaad2 el
-
water70 g
-
donkere chocolade in stukken (2cm)50 g
-
geroosterde ongezouten pinda's100 g
-
amandelmelk210 g
-
havermeel150 g
-
amandelmeel130 g
-
kaneelpoeder2 snuifjes
-
rietsuiker of kokossuiker of panela40 g
-
bakpoeder1 tl
Koekjes decoratie
-
water300 g
-
chocolade in stukken (2cm)30 g
-
olie met neutrale smaak (bv. kokosolie)½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 stuks
Natrium
1218.2 mg
Protein
79.4 g
Kalorien
11061.3 kJ /
2643.7 kcal
Fett
165 g
Ballaststoff
48.3 g
Gesättigte Fettsäuren
31.4 g
Kohlenhydrate
246.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mojito
5 Min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Spaghetti muffins
55 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Gnocchi Tricolore
35 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min