Geräte und Zubehör
Sous-vide miso aubergine
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
670 mg
Protein
4 g
Kalorien
654 kJ /
156 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
5.3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Bloemtaart
Keine Bewertungen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min