Geräte und Zubehör
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
russet potatoes cut into pieces (5 cm wide)900 g
-
water1200 g
-
extra virgin olive oil (optional) (see Tip)2 tsp
-
beef broth285 g
-
large eggs (optional) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Dijon mustard whole grain4 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
-
fresh chives chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
387.8 mg
Protein
4.7 g
Kalorien
775.2 kJ /
185.3 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
31.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 Std. 45 Min
Fresh Orange Juice
5 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Slow Cooked Potatoes
45 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 Min
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 Std. 15 Min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min