Geräte und Zubehör
Miso carbonara udon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (optional) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (optional) to garnish
-
dried chilli flakes (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
924.8 mg
Protein
15.3 g
Kalorien
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Fett
25.8 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
38.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mapo tofu
30min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1u. 5min
Yu Sang
1u.
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29u. 20min
Summer seafood soup
45min
Ginger Pork
25min
Tomato-egg drop soup
20min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min
Braised Yee Mee
30min