Geräte und Zubehör
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
12 pieces
Zutaten
Lotus leaf buns
-
water800 g
-
sugar30 g
-
corn oil30 g
-
active dry yeast2 tsp
-
pau flour400 g
-
salt2 pinches
-
corn oil to grease
BBQ pork
-
350 g pork belly, skinlesspork tenderloin350 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
water500 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
light soy sauce1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 tbsp
-
hoisin sauce2 tbsp
-
garlic cloves finely chopped2
-
iceberg lettuce halved6 leaf
-
Japanese cucumbers cored, cut in thin strips4
-
spring onions white part only, finely chopped1 bunch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
9.1 g
Kalorien
1078.8 kJ /
257.8 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoff
2.5 g
Kohlenhydrate
41.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pork Ball Soup With Cabbage
Keine Bewertungen
Watercress Soup
Keine Bewertungen
Oil Free Braised Chicken Wings
50 Min
Korean Fried Chicken Wings
3 Std. 10 Min
Sambal Zucchini Noodles
Keine Bewertungen
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 Min
Ginger Coriander Steamed Fish
Keine Bewertungen
Vegan Orange Crescent Rolls
Keine Bewertungen
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 Min
Curry Fish Head
Keine Bewertungen