
Geräte und Zubehör
Gluten-free Bruschetta
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
8 portions
Zutaten
Gluten-free Bread
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buckwheat grains80 g
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water490 g
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dried instant yeast1 ½ tsp
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brown sugar1 tsp
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gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
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olive oil15 g
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fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
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garlic clove1
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olive oil30 g
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plum tomatoes ripe, quartered350 g
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fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
216.6 kcal /
906.3 kJ
Protein
3.5 g
Fett
6.2 g
Kohlenhydrate
35.3 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Natrium
434.9 mg
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