Geräte und Zubehör
Beef and vegetable purée (first foods)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
630 g
Zutaten
-
pumpkin flesh cut into pieces (3 cm)150 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)1
-
extra virgin olive oil20 g
-
beef mince250 g
-
water100 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 630 g
Natrium
260.4 mg
Protein
46.8 g
Kalorien
3722.1 kJ /
889.6 kcal
Fett
70.3 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
22.3 g
Kohlenhydrate
17.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Baby and toddler
30 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and vegetable purée (first foods)
25 Min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 Min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30 Min
Potato and broccoli purée (first foods)
30 Min
Apple purée (first foods)
20 Min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 Min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 Std. 20 Min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 Min
Carrot purée (first foods)
30 Min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 Min
Fruit purée (apple)
15 Min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30 Min