Geräte und Zubehör
Fish and Avocado Loaf
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
8 slices
Zutaten
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
328 mg
Protein
26 g
Kalorien
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
14.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 Std. 15 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Anchovy Breadcrumbs
5 Min
Frozen Yoghurt Bark
6 Std. 10 Min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Keine Bewertungen
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Keine Bewertungen
Prawn and Cucumber Salad
55 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min