Geräte und Zubehör
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
11.3 g
Kalorien
951 kJ /
227 kcal
Fett
17.9 g
Kohlenhydrate
5.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dining in with Friends
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Raised Game Pie
24 h
Lemon Posset
2 h 40 min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Summer Pudding
8 h 30 min
Pear Frangipane
1 h 30 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 h 10 min
Brandy Butter
10 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min